Waar vertelde ik eerder verhalen?

Waar vertelde ik eerder verhalen?

Wil je weten of ik als verhalenverteller pas in jouw plannen? Bekijk dan even de plaatsen waar ik eerder vertelde.

Scholen en bibliotheken

Vanaf 2007 vertel ik verhalen op vele basisscholen, middelbare scholen en bibliotheken. Onder andere in Utrecht, Boxtel, Drachten, Gemert, ‘s-Hertogenbosch, Houten, Odijk, Sint Michielsgestel en Wijk bij Duurstede. Kortom: ik vertel door het hele land.

Musea en archieven

Ik vertel graag bij exposities en historische evenementen, in musea en archieven. Daaronder waren het Brabants Historisch Informatie Centrum (archief ‘s-Hertogenbosch), Stadsmuseum Woerden, Fort aan de Buursteeg, GeoFort en veel andere forten van de nieuwe Hollandse Waterlinie, Geuldalmuseum, Gorcums Museum, Tresoar (archief Leeuwarden) en het Stadsmuseum Leuven (België).

Evenementen

Ik vertelde onder andere op verschillende edities van het Bosch’ Winterparadijs (‘s-Hertogenbosch), verschillende Grebbeliniedagen (Renswoude), Open Monumentendagen, Lumineus Lunetten (2013) en Culturele zondagen in Utrecht.

Podia

Er is in Nederland een groeiend netwerk van vertelpodia. Ik trad onder andere op in de Verhalenboot (Zwolle), de Houtzaagmolen (Utrecht), Koetshuis Randenbroek (Amersfoort) en vertelpodium Het Lopende Vuur (‘s-Hertogenbosch).

Bij mensen thuis

Eigenlijk is dit mijn  favoriete locatie: bij mensen thuis, in de huiskamer of tuin. Dat zijn de momenten waarop goede, spannende of intieme verhalen prima tot hun recht komen. Ik vertelde voor grote en kleine groepen, voor volwassenen en hele families.

Meer weten?

Laten we dan de mogelijkheden eens bespreken. Bel me of stuur een e-mail.